Total Systems staat voor service voor de klant en passie voor het vak; je moet weten waar je het over hebt.

Custom made onder één dak

Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines en verwerkingslijnen voor de bloembollen- en bloemensector, de agrarische sector en de industrie. Zij levert een compleet programma aan sorteer- en verwerkingsmachines. Met een team van uiterst ervaren adviseurs, ontwerpers en monteurs wordt volgens de wensen van de klant een individuele machine of complete lijn op maat ontworpen. De vraag van de klant wordt vertaald in een 3D-ontwerp, waarna de productie van start gaat. Snelheid en kwaliteit zijn gewaarborgd doordat alles onder één dak gebeurt. Zo ontstaat er een kwalitatief hoogwaardig en uniek eindproduct, dat jarenlang het beoogde rendement oplevert. Total Systems neemt het volledige bedrijfsproces onder de loep en realiseert daarmee een optimaal resultaat, toegespitst op de individuele behoeftes van de klant.

Van het eerste gesprek met de klant tot en met de montage op locatie; service en kwaliteit staan voorop. Korte lijnen en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van Total Systems.

Volledig voldoen aan de vraag

Total Systems levert meer dan 150 verschillende soorten machines en geautomatiseerde systemen aan bloembollen- en bloemenverwerkende bedrijven en de industrie, waaronder: in- en uithaalsystemen • opplantlijnen • lelie­verwerkingslijnen • wormenlijnen • vuilafvoer­systemen • boeketlijnen • inpaklijnen • toploaders • industriële transportsystemen.

Total Systems heeft tevens een uitgebreid en wisselend assortiment goed werkende occasions op voorraad. Inruil bestaat tot de mogelijkheden.

Doordat bedrijven groeien en de vraag naar nieuwe technieken steeds verder toeneemt, blijft ook Total Systems zich ontwikkelen. Zij maakt bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van de machines gebruik van de nieuwste technieken (robots, infrarood-, röntgen- en cameratechniek), zodat te allen tijde aan de vraag van de klant kan worden voldaan. 

Van idee tot realisatie: ontwerp, programmering, productie en ontwikkeling vindt plaats in eigen beheer. Daarbij is Total Systems volledig autonoom en onafhankelijk van andere partijen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.